bbbBuell    bbbBuell???

 Beginblad
 bbbBuell???
 Prehistorie
 Specificaties
 Man at Work
 geen bbbBuell
 Links
 Plattegrond
   Home > bbbBuell???bbbBuell? Omdattie zo lelijk is !!

Waarom bbbBuell??

Ik heb een uitgesproken smaak van motoren. Ongeveer weer te geven met "Sportieve Italianen uit de 70er jaren". Maar toch wil je ook weer met de tijd mee. Dus het wordt dan iets in de geest van "BoTT" en "BEARS". Toen ik naast mijn "praktische" motorfiets, een R1150GS met grote aluminium koffers, iets voor de pret zocht, kwam ik uiteindelijk op een Buell met buizenframe uit. Op het Dutch Buellforum, omschreef ik dat als volgt:

"Met volle overtuiging heb ik voor een Z.G.A.N. buizenBuell gekozen. Deze maakte onbedwingbare hebzucht in mij los. Bij een Firebolt, maar ook zelfs bij een topfiets als een Bimota DB4, bleef er bij mij te veel twijfel of dit het ware speelgoed zou zijn. Uiteraard allemaal een kwestie van smaak. De Firebolt is voor mij alweer wat te slim en te mooi/modern gebouwd. Bovendien vind ik preventief en corrigerend onderhoud niet erg. Dat doet mij aan good old vroeger denken (mijn Guzzi tijd)."

Ook op BadWeb, het US BuellForum, was er een hevige discussie over het ware geloof: "Tube Buell" of Firebolt. Van Tube framed Buell maakte ik dus buizenBuell. En wat overdrijvend omschreef ik mijn blauw-witte flink gemodificeerde Buell X1 als "Blauwblanke Bulderende BuizenBuell" ofwel bbbBuell.

Reageren:
RolfHand@xs4all.nl